.

.
.EL CLUB

HISTÒRIA

El Club Natació Albacora Castelló va iniciar una nova etapa el 2015, quan l'actual equip de treball es va fer càrrec d'aquesta entitat, que estava a punt de desaparèixer, tan sols un any després de la posada en marxa. Neix així un nou projecte, amb la il·lusió de fer arribar la natació, totes aquelles persones interessades a descobrir fins on poden arribar en aquest esport.

Al nostre Club, volem acompanyar totes aquelles persones atretes pel món de la competició, a treballar les seves metes, superacions personals i fins i tot les seves inseguretats o pors, per poder treure el màxim rendiment, de la mà de bons professionals, avalats per la seva formació i anys dexperiència.

Tant la junta directiva com l'equip tècnic treballen per aconseguir que l'Albacora sigui un referent i un lloc de trobada d'aquelles persones que comparteixen inquietuds i una afició comuna, la natació.

En temporades anteriors, hem comptat amb tres equips de base (aleví, benjamí i pre benjamí) als quals per diferents motius, fonamentalment econòmics, hem anat renunciant, per centrar-nos gairebé en exclusivitat a la natació màster.

Des dels inicis fins a aquesta temporada, la categoria màster ha triplicat la nostra massa social i ha ascendit a poc a poc a la taula de classificacions.

FILOSOFIA

Al Club Natació Albacora Castelló vivim la natació, com un fascinant món d'aprenentatge per gaudir amb l'esport. Aquest és lesperit que volem transmetre amb la nostra metodologia.

Des del club, intentem crear un espai dʻintegració, respecte, cohesió i treball en equip, on la il·lusió i les ganes de descobrir els secrets dʻaquest esport són el motor. Intentem convertir el fet de fer esport en alguna cosa divertida i que a més, sigui positiu per al cos i la ment. Però tampoc no volem deixar de banda, fomentar i mantenir un bon ambient, per això el nostre club és una gran família.