CAMPEONATO NACIONAL VERANO 17/18

08 de julio de 2018

 134 clubs i 684 nadadors de tota Espanya es donaran cita a REUS. El Nacional ja està aqui!. Aquesta vesprada feien camí el primer grup de nadadors cap al Campionat d'Espanya d'Estiu Màster. Demà al voltant de les 11:30, debutaran Claudia Conrady i Maite Pinto amb la prova de 200 metres estils. Amb elles també va Pedro Puertas, que no competirà fins al divendres. La resta del grup, Paula García, Belén Collado, Lledo Vivas y Cuqui, viatjarànel divendres per començar a competir el dissabte. Amb un total de 24 proves individuals i 2 relleus femenins, els nostres valents van a veure fins a on són capaços de portar al nostre club. Els desitgem molta sort i esperem comparteixin fotos i anècdotes. SEMPRE ENDAVANT!!

Aqui teniu el resultat de la jornada d'avui divendres. En els 400 lliures Paula aconsegueix una cinquena posició de la categoria i una gran millora de la seua marca personal. Maite uns segons per darrere de Paula, aconsegueix la tercera posició, milloranttambé la seua marca. En 200 esquena Paula es queda quarta, rebaixant també el seu millor registre. Als 50 papallona Claudia es queda, com ahir, altra vegada en quarta posició, però aquesta vegada per menys d'un segon, tota una llàstima! Maite, en la mateixa prova arriba en sisena posició. Tanca la jornada Pedro Puertas, que amb un fantàstic desenvolupament de prova aconsegueix millorar la seua marca personal, quedant el catorzè de la seua categoria.

Ara ja amb l'equip al complet a Reus, tenim al Albacora en estat pur gaudint i competint amb les mateixes ganes de sempre.

Demà dissabte, tindrem en la prova de 400 estils a Maite Pinto, en la prova 100 esquena a Claudia Conrady, Belen Collado, Paula García, Lledó Vivas i Pedro Puertas. En els 50 braça nadarà Belén Collado i Lledó Vivas tancarà les proves individuals amb els 200 lliures. No hi ha millor final de jornada que un relleu, en aquesta ocasió serà el 4 x 50 estils femení. Sort a tots i a gaudir del dissabte. Sempre endavant!!!!

Ahír, la tercera jornada va ser espectacular: Maite Pinto Campiona d'Espanya en 400 m estils. En els 100 esquema Claudia Conrady Subcampiona, Paula García 5na, Lledó Vivas 6na i Belén Collado 8na. En els 50 m. braça, Belén Collado 12na.

En els 200 m lliure Lledó Vivas 10na i Paula García 6na. Pedro Puertas en la mateixa prova grans millores i 17é.

Les nostres xiques en la prova de relleus després d'una gran lluita van aconseguir la PLATA. Enhorabona a tots ha estat fascinant veure-us gaudir de cada prova. SEMPRE ENDAVANT!!!!

Donem per finalitzat el Campionat d'Espanya d'Estiu Màster. Ens tornem a casa amb 10 medalles, la posició 31 d'un total de 134 clubs, molts bons registres i molt bones sensacions. Però el millor han sigut les anècdotes i els records compartits. Gràcies a tots els que heu fet possible la participació en el nostre primer nacional, per a nosaltres era molt important. Gràcies pel vostre esforç tant esportiu, com econòmic i organitzatiu. No és fàcil treure 3 o 4 dies per competir.

Només ens queda felicitar-vos i felicitar-nos pels bons resultats! ALBACORA SEMPRE ENDAVANT!

Volver