CAMPEONATO AUTONÓMICO VERANO 17/18

11 de junio de 2018

Després d'un inici de temporada d'estiu vertiginós amb molts projectes nous, reprenem el bon costum de comentar tot el que els nostres nadadors van fent. Així que abans que acabe el mes farem un breu resum de juny.

Volem retre el nostre especial homenatge a l'equip màster que aquest any va triomfar en el seu Campionat Autonòmic, no només per la gran quantitat de medalles, bones marques aconseguides i per l'ascens en la classificació, sinó també pel bon ambient que es va respirar en cada jornada, en cada prova i fins al final de la competició, malgrat el temps.

Gràcies a: Diana Alvarado, Juana Iglesias, Claudia Conrady, Belén Collado, Maite Pinto, Mercedes Aviñó, Mónica Ripoll, Reyes Godes, Paula García, Noemí Belles, Lucía Sales, Lledó Vivas, Elena Málaga, Raquel Artola i Anna Gómez per part de l'equip femení.

També a Julio Carrillo, José M. Ordaz, Juan Leira, Pedro Puertas, Enrique Bernat, Juan Mi. Vilar, Angel Conesa, Jorge Ramos, Fernando Gonzalvo, Jorge Lafoz, Gustavo Rubio, Pedro Cozar, Oscar Sales, Alfredo Moreno, Diego Cabo, Alejandro Mondragon, Ricardo Fdez, Paco Renau, Daniel Cuellar, Valentin Lucas-Viedma, Jordi Medall i Abel Malaga que van formar l'equip masculí. Tots ells van defensar un total de 100 proves i 24 relleus amb moltes ganes i il•lusió, gaudint unes vegades més i unes altres una mica menys de cada metre. Aquí us deixem unes fotos que reflecteixen el que som.

Volver